WordPress sitesinde title nasıl yoast SEO ile değiştirilir?

Temayı anlık olarak değiştirip bir bak tema kaynaklı bir problem olabilir bazı temalar Yaost ile çakışabiliyor.
Yaptığım değişiklikler gider diye korkuyorum. Ki öyle olsa bile sanırım temayı değiştirmem. Ücretsiz, herşeyi özelleştirilebilen bir tema buldum, bırakasım yok

Tema değiştirmek ayarları silmez temayı geri aktif ettiğin zaman tüm ayarları ile geri döner.

Tema değiştirmek ayarları silmez temayı geri aktif ettiğin zaman tüm ayarları ile geri döner.
Deniyeyim o zaman başka tema ile

Deniyeyim o zaman başka tema ile

Temayı değiştirdim tek title oldu, eski haile getirdim yine 2 title var. sanirim dediğiniz gibi tema ile çakışıyor, çözümü nasil olacak?

Ve şuan fark ettim, her sayfada ikişer tane title var.

Son düzenleme:
Çözümü temayi modifiye etmek ama benim o kadar kod bilgim yok ne yazık ki. Yaost uyumlu bir tema tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…