WordPress sitesine başka sitedeki yazı nasıl çekilir?

Akaan1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olacak. Benim bir tane sitem var bu siteme başka bir sitede yazan yazıyı güncel bir şekilde çekmek istiyorum yani oradaki yazı güncellenince benimkinde de güncellenecek bunu nasıl yapabilirim?

Öncelikle bu bir intihaldir. Başka bir kişinin yapmış olduğu çalışmayı aynen kopyalamak emek hırsızlığına girer. Umarım alıntı yaparak kullanırsın.

iframe ekle. İçeriği iframe documentden query yardımı ile al.

Sadece veri almak bu nun yasal olmayan bir yanı yoktur diye düşünüyorum örneğin orda sürekli güncellenen bir tablodaki rakamları çekme bunu nasıl yapabilirim

Sadece veri almak bu nun yasal olmayan bir yanı yoktur diye düşünüyorum örneğin orda sürekli güncellenen bir tablodaki rakamları çekme bunu nasıl yapabilirim
Farketmez. Basit bir cümleyi bile aynen kopyalayıp alıntı vermeden yapmak intihal olur. İllegal demiyorum, sadece emeğe saygısızlık.
İlk mesajımda bir yöntem söyledim.

Farketmez. Basit bir cümleyi bile aynen kopyalayıp alıntı vermeden yapmak intihal olur. İllegal demiyorum, sadece emeğe saygısızlık.
İlk mesajımda bir yöntem söyledim.
oldu İframe ile bir siteyi çekebildim ama benim yapmak istediğim benim bir spor sitem var ve oraya maçların saatini ve kanalarını koymak istiyorum yani bi siteyi çekmek değil bir sürü siteden veriyi alıp tablo halinde koymak bunu yapmanın bir yolu varmı?

Web scraping konusunu araştırabilirsin. Mümkün olan bir durum ama siteden izin alman gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…