WordPress temasında slider yok

elmas312125

Hectopat
Themeforest'tan bir tema aldım ve demosunda çok güzel bir slider vardı ama kendi siteme geçtim, import ettim fakat slider gelmedi. Ne yapabilirim?

Themeforest'tan bir tema aldım ve demosunda çok güzel bir slider vardı ama kendi siteme geçtim, import ettim fakat slider gelmedi. Ne yapabilirim?
Temanın içeriğinde slider eklentisi var mı? ThemeForest eklentisini kurduktan sonra "plugin recommendation" kısmı var. Oradan yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra slider gelir. Temalarla beraber slider kendiliğinden gelmez.

Temanın içeriğinde slider eklentisi var mı? ThemeForest eklentisini kurduktan sonra "plugin recommendation" kısmı var. Oradan yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra slider gelir. Temalarla beraber slider kendiliğinden gelmez.
Evet smart slider diye bir eklenti var.

New project deyip slider oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra kısa koduyla sitenin istediğiniz yerinde gösterebilirsiniz.

Hocam yazıyorumda kodu çalışmıyor sayfaya slider gelmiyor.
New project deyip slider oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra kısa koduyla sitenin istediğiniz yerinde gösterebilirsiniz.

Aynen hocam slider boş olduğu için gelmiyor bir resim koyim dedim çalıştı ama demodaki slider olmuyor yok yani.

Hocam bir de yüklediğim temada böyle bir şeyler var buralardan yapılıyor galiba.

Tamam hocam yaptım dosyalardan aktarıcakmışız yine de teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…