elmas312125
Hectopat
Themeforest'tan bir tema aldım ve demosunda çok güzel bir slider vardı ama kendi siteme geçtim, import ettim fakat slider gelmedi. Ne yapabilirim?
Temanın içeriğinde slider eklentisi var mı? ThemeForest eklentisini kurduktan sonra "plugin recommendation" kısmı var. Oradan yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra slider gelir. Temalarla beraber slider kendiliğinden gelmez.Themeforest'tan bir tema aldım ve demosunda çok güzel bir slider vardı ama kendi siteme geçtim, import ettim fakat slider gelmedi. Ne yapabilirim?
Evet smart slider diye bir eklenti var.Temanın içeriğinde slider eklentisi var mı? ThemeForest eklentisini kurduktan sonra "plugin recommendation" kısmı var. Oradan yüklemeniz gerekiyor. Daha sonra slider gelir. Temalarla beraber slider kendiliğinden gelmez.
Kurdunuz mu onu? Kurmadan çıkacağını zannetmiyorum. Smart Slider'ı kurduktan sonra gösterilmesi için slider oluşturmanız gerekiyor.Evet smart slider diye bir eklenti var.
Kurdunuz mu onu? Kurmadan çıkacağını zannetmiyorum. Smart Slider'ı kurduktan sonra gösterilmesi için slider oluşturmanız gerekiyor.
Ne yapıcam hocam burada?Kurdunuz mu onu? Kurmadan çıkacağını zannetmiyorum. Smart Slider'ı kurduktan sonra gösterilmesi için slider oluşturmanız gerekiyor.
New Project deyip slider oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra kısa koduyla sitenin istediğiniz yerinde gösterebilirsiniz.
New project deyip slider oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra kısa koduyla sitenin istediğiniz yerinde gösterebilirsiniz.
New project deyip slider oluşturmanız gerekiyor. Oluşturduktan sonra kısa koduyla sitenin istediğiniz yerinde gösterebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.