F fabled Hectopat Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 8 15 Şubat 2013 #1 Merhaba arkadaşlar kurulu olan Music temasındaki player FTP'ye atılan müzikleri çalıyor fakat ben o playerin radyo çalmasını istiyorum. Radyonun IP adresi, portu ve şifresi mevcut. Acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar kurulu olan Music temasındaki player FTP'ye atılan müzikleri çalıyor fakat ben o playerin radyo çalmasını istiyorum. Radyonun IP adresi, portu ve şifresi mevcut. Acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Şubat 2013 #2 Bunun için başka bir eklenti kurun. Bunun gibi mesela: WordPress › Radio Puls « WordPress Plugins
F fabled Hectopat Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 8 15 Şubat 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Bunun için başka bir eklenti kurun. Bunun gibi mesela: WordPress › Radio Puls « WordPress Plugins Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim temadaki playerı radyoya yönlendirmek onun içinde ip, port ve şifre mevcut...(Radyo için radyo hosting aldık)
Recep Baltaş dedi: Bunun için başka bir eklenti kurun. Bunun gibi mesela: WordPress › Radio Puls « WordPress Plugins Genişletmek için tıkla... Benim yapmak istediğim temadaki playerı radyoya yönlendirmek onun içinde ip, port ve şifre mevcut...(Radyo için radyo hosting aldık)
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Şubat 2013 #4 Player ayarlarından ekran görüntüsü koyar mısınız. Bir de hangi tema?
F fabled Hectopat Katılım 26 Ocak 2013 Mesajlar 8 15 Şubat 2013 #5 Burak Alkan dedi: Player ayarlarından ekran görüntüsü koyar mısınız. Bir de hangi tema? Genişletmek için tıkla... Music - Just another WordPress site temanın demosu isterseniz dosyalarını gönderebilirim.
Burak Alkan dedi: Player ayarlarından ekran görüntüsü koyar mısınız. Bir de hangi tema? Genişletmek için tıkla... Music - Just another WordPress site temanın demosu isterseniz dosyalarını gönderebilirim.