Merhaba ben WordPress üzerinden oyunlar hakkında bir site yapmaya çalışıyorum ama site yapmakla ilgili hiçbir bilgim yok. WordPress bile karmaşık geliyor.
O yüzden sizden yardım istiyorum sorularımı yazıyorum.
İlk olarak bu var ayarlarken böyle gözüküyor büyük gözüküyor ama herkesin görebileceği sitedeyken aşağıdaki gibi gözükmekte y. Ani çok beyaz alan var nasıl düzeltebilirim?
2. sorum ise ana sayfaya eklediğim kategorileri eklemek bunlar news stories reviews tabii bunların alt kategorileride var. Onları sol üst köşeye eklemek istiyorum ve sağ köşedeki yazılarda Home kısmını ilk başa koymak istiyorum.
Ve temayı değiştirmeden önce yazdığım blog yazısının tamamı direkt ana sayfaya yazıldı öyle de olsun istemiyorum. Konu başlığı ana sayfanın bir yerinde gözükse iyi olur lakin tamamını ana sayfada görmek istemem.
Siteyi merak ederseniz ve şu anda ne yaptğımı görmek isterseniz sitem
SaveToSlot (admine not şu anda site hakkında yardım aldığım için bir reklam değildir bu insanların siteyi görmesi gerekki yardım edebilsinler o yüzden konuyu onaylayabilirseniz çok mutlu olurum.)
Not: WordPress'de ücretsiz planı kullanıyorum paralı bir plana geçme şansım yok şu anlık tasarım önerisi veya başka önerileriniz varsa yazmaktan çekinmeyin teşekkürler.
Biraz değişiklikler yaptım ama hala sorunların bir kısmı duruyor.