vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2014 #1 Wordpress Url İle Eklenen Resimi Öne Çıkarma nasıl oluyor. Yani sadece wordpress te pc den yüklenen resimler öne çıkarılıyor. Web url ile ekledim fotolarında ön plana çıkmasını istiyorum nasıl olur. Teşekkürler.
Wordpress Url İle Eklenen Resimi Öne Çıkarma nasıl oluyor. Yani sadece wordpress te pc den yüklenen resimler öne çıkarılıyor. Web url ile ekledim fotolarında ön plana çıkmasını istiyorum nasıl olur. Teşekkürler.
IIBySinyoRII Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 19 Ağustos 2014 #2 Merhaba önplana derken? Biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz.
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #3 IIBySinyoRII dedi: Merhaba önplana derken? Biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... Wordpress'te sadece PC'den yüklenen resimler anasayfada görünüyor, URL ile eklenen resimler Anasayfa'da görünmüyor.
IIBySinyoRII dedi: Merhaba önplana derken? Biraz daha açıklayıcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla... Wordpress'te sadece PC'den yüklenen resimler anasayfada görünüyor, URL ile eklenen resimler Anasayfa'da görünmüyor.
hazarr Hectopat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #4 Sag taraftaki menü de öne cikarilcak resmi belirle var ordan yapabilirsin
vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2014 #5 hazarr dedi: Sag taraftaki menü de öne cikarilcak resmi belirle var ordan yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat oradan tek PC'den yüklenen resimler öne çıkarılıyor.Ben URL ile eklenen resimleri çıkarmak istiyorum.
hazarr dedi: Sag taraftaki menü de öne cikarilcak resmi belirle var ordan yapabilirsin Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat oradan tek PC'den yüklenen resimler öne çıkarılıyor.Ben URL ile eklenen resimleri çıkarmak istiyorum.