R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2016 #1 Merhabalar. Technopat resmi site olarak sanırım Wordpress kullanıyor. Sizce Wordpress mi DataLife Engine mi? DataLife Engine kullanan var mı ?
Merhabalar. Technopat resmi site olarak sanırım Wordpress kullanıyor. Sizce Wordpress mi DataLife Engine mi? DataLife Engine kullanan var mı ?
soulmy Megapat Katılım 1 Kasım 2012 Mesajlar 479 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 30 Nisan 2016 #2 DataLife Engine (DLE) ücretlidir, WordPress ücretsiz. DLE ücretli olmasa onu önerirdim ama WordPress ücretsiz olduğu kullanmanı öneririm.
DataLife Engine (DLE) ücretlidir, WordPress ücretsiz. DLE ücretli olmasa onu önerirdim ama WordPress ücretsiz olduğu kullanmanı öneririm.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2016 #3 Teşekkür ederim.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.522 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 12 Haziran 2016 #4 DLE'yi daha önce hiç duymadım, Wordpress internetteki sitelerin üçte birinin altyapısında mevcuttur. Bu bağlamda yaygın destek ve ücretsiz olması sebebiyle tercih edilebilir.
DLE'yi daha önce hiç duymadım, Wordpress internetteki sitelerin üçte birinin altyapısında mevcuttur. Bu bağlamda yaygın destek ve ücretsiz olması sebebiyle tercih edilebilir.