lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 11 Ocak 2021 #1 WordPress teması satın aldım fakat böyle bir hata ile karşı karşıyayım, ne yapmam gerekli? ioncube_loader'ı seçtikten sonra böyle bir yere atıyor . Lisansım var fakat girebileceğim bir yer yok wp-admin'den buraya atıyor, ne yapmam gerekli?
WordPress teması satın aldım fakat böyle bir hata ile karşı karşıyayım, ne yapmam gerekli? ioncube_loader'ı seçtikten sonra böyle bir yere atıyor . Lisansım var fakat girebileceğim bir yer yok wp-admin'den buraya atıyor, ne yapmam gerekli?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Ocak 2021 #2 Tema ayarları kısmında da mı yok?
lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 11 Ocak 2021 #3 kerb dedi: Tema ayarları kısmında da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin yer nerede tam olaracak acaba? Hostin ve domain GoDaddy. Böyle bir hata var çok bilgili biri değilim.
kerb dedi: Tema ayarları kısmında da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin yer nerede tam olaracak acaba? Hostin ve domain GoDaddy. Böyle bir hata var çok bilgili biri değilim.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ocak 2021 #4 lowlow dedi: Bahsettiğin yer nerede tam olaracak acaba? Hostin ve domain GoDaddy. Eki Görüntüle 829704 Böyle bir hata var çok bilgili biri değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ftp'den deleteme yazan dosyayı bulup siler misiniz? Wp-content'in altında olması gerekiyor.
lowlow dedi: Bahsettiğin yer nerede tam olaracak acaba? Hostin ve domain GoDaddy. Eki Görüntüle 829704 Böyle bir hata var çok bilgili biri değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Ftp'den deleteme yazan dosyayı bulup siler misiniz? Wp-content'in altında olması gerekiyor.
lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 11 Ocak 2021 #5 İbrahim Arıkan dedi: Hocam Ftp'den deleteme yazan dosyayı bulup siler misiniz? Wp-content'in altında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece ftp içerisinde bu var? + olarak gizli dosyalar özelliğini açtım. @İbrahim Arıkan Böyle dosyalar var deleteme ile alakalı hiç bir şey bulamadım. Dosya Ekleri Screenshot_4.png 4,4 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleme: 11 Ocak 2021
İbrahim Arıkan dedi: Hocam Ftp'den deleteme yazan dosyayı bulup siler misiniz? Wp-content'in altında olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sadece ftp içerisinde bu var? + olarak gizli dosyalar özelliğini açtım. @İbrahim Arıkan Böyle dosyalar var deleteme ile alakalı hiç bir şey bulamadım.