Deniz Gemici Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 508 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:06 #1 Arkadaşlar selamlar bilgi sahibi değilim bu konu hakkında. Giden kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar bilgi sahibi değilim bu konu hakkında. Giden kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler.
PlayStation Oyuncusu Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 1.751 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Türkiye Dün 23:16 #2 Selam, forumda Amerika'ya giden kişi bulmak çok zor. Güncel olarak sadece @bitwise hocam yılın yarısı orada yaşıyor. Haricinde @Gokhan Bird hocam gitmeyi denemiş ancak red yemiş, süreci bu konuda anlatıyor: Rehber: Deneyimlerle Work and Travel rehberi
Selam, forumda Amerika'ya giden kişi bulmak çok zor. Güncel olarak sadece @bitwise hocam yılın yarısı orada yaşıyor. Haricinde @Gokhan Bird hocam gitmeyi denemiş ancak red yemiş, süreci bu konuda anlatıyor: Rehber: Deneyimlerle Work and Travel rehberi
F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:32 #3 Deniz Gemici dedi: Arkadaşlar selamlar bilgi sahibi değilim bu konu hakkında. Giden kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Amerika artık work and traveldan sürekli red veriyor biden dönemi giden gitti trump almıyor hiç.
Deniz Gemici dedi: Arkadaşlar selamlar bilgi sahibi değilim bu konu hakkında. Giden kişiler beni bilgilendirirse çok sevinirim, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Amerika artık work and traveldan sürekli red veriyor biden dönemi giden gitti trump almıyor hiç.