Work and travel nasıl yapılır?

Dragonsaw

Hectopat
Daha fazla  
Work and travel nasıl yapılır?

Mayıs'ta başlayıp kasım'da bitiyor. Ama bu aylar arasında üniversite açık oluyor devamsızlık durumumuz vs ne oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır her öğrenicinin gidiş tarihi ve geliş tarihi farklıdır. Ve en erken 15 Mayıs'ta gidip 31 Ekim'de dönebilirsin. Üniversitenin akademik tarihine göre ayarlıyorsun bunu.

Red yemesem 15 mayısta Amerikaydım evim işim uçak biletim hazırdı her şey.

Merak ettiğiniz soruları cevaplayabilirim uzun zamandır araştırdığım bir program.

Adınıza üzüldüm bende bu sene Green Cart başvurdum ama onuda kazanamadım. Sizin ret yeme sebebiniz nedir ?

Hazırlık okuduğum için red yedim. İngilizcen falan çok iyi dedi fakat seneye tekrar gel şu an hazırlıksın dedi. Size tavsiyem ortalamanızı ve İngilizcenizi iyi tutun gerisi tamamen şans.

Şu an erken kayıt dönemi başladı 2026 için kayıt olacaksanız ön kayıt ücretini vererek kaydolmanızı tavsiye ederim. Zamlanıyor gittikçe çünkü.

Amerika konsolosluğunun sitesinde onaylanmış şirketler var onlarla görüşebilirsiniz 36 tane şirket mevcut. Benim size önerim yero, beyazedu ve Ozman olacaktır bunların iş skalası daha yüksek sponsorlarından dolayı. Ben ozmanla çalışıyorum 2026 içinde onlarla devam edeceğim.

Hocam peki şuan ön kayıt ücreti ne kadar ?
Ben henüz üniversite öğrencisi bile değilim çünkü. Üniversiteye bu sene gideceğim.

Hocam peki şu an ön kayıt ücreti ne kadar?
Ben henüz üniversite öğrencisi bile değilim çünkü. Üniversiteye bu sene gideceğim.

500-750 dolar arası değişiyor. Şirket ücreti ise 3200+220 cep harçlığı ve uçak biletiyle 5000'i gözden çıkarmanız lazım

500-750 dolar arası değişiyor. Şirket ücreti ise 3200+220 cep harçlığı ve uçak biletiyle 5000'i gözden çıkarmanız lazım
Ön kayıt ücreti bir şekilde halledilir. 3200 doları ABD çalışarak ödeyerek taksitlendire biliyor muyuz ? yoksa peşin mi alıyorlar hocam ?

Yero ile gitmeyi planlıyorum çünkü indirim kodu var. bu firmanın ön kayıt ücreti ne kadar hocam ? İstersen kodu sizinlede paylaşa bilirim.

Kredi kartına taksit yapıyor bazı şirketler. Bunu şirketle konuşmanız daha iyi olacaktır. Yeronun son seneki ön kayıt ücreti 750 dolar idi. Ek olarak vize randevusu alma garantisi sunuyorlardı bununla çok öğrenci çekmişlerdi fakat bu sene batırdılar işi her öğrencilere randevu alamadılar. Şirketlere kaydolurken kaç tane öğrencilerini boşta bıraktığını randevu alınmadığını sorabilirsiniz. Yeronun şu an güncel ücreti 3550 olması lazım. Ben 3250'ye Ozmandan devam edeceğim. Ek olarak red yediğinizde ön kayıt ücretiniz yanıyor geri kalan ücreti de sene sonu veriyorlar haberiniz olsun.

Aralarında 10-15 bin lira fark var. İki firmada onaylı firmalar.
Kredi kartı limitim 30 bin TL bu limitle sadece ön kayıt ücretini karşılaya bilirim. Ne yapsam bilmiyorum valla ya.

Son düzenleme:
Aralarında 10-15 bin lira fark var. İki firmada onaylı firmalar.
Kredi kartı limitim 30 bin TL bu limitle sadece ön kayıt ücretini karşılayabilirim. Ne yapsam bilmiyorum vallahi ya.

Hocam kaçıncı sınıftınız?

Üniversite faktörü ve ara sınıf olmanız da etkiliyor onay oranını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…