Workstation tavsiyesi

• Konuyu başlatan odunq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 680
Daha fazla  
İsim olarak ne geçiyor bilemiyorum ama uzun ömürlü ve sağlam parçalardan oluşan hazır kasalardan arıyorum. Small form, mini form hazır kasalar var. Bu konuya yabancı olduğum için dikkat edilecek nedir? Hangisi daha kaliteli ve uzun ömürlü parçalardan oluşur konusunda yardımlarınızı rica ediyorum.

Kullanım alanı olarak iş yerinde önemli bir birimdeki makinenin kontrolü için kullanılacak. Sorun çıkarmaya olasılığı düşük bir sistem olmalı, server tarzı olmayacak. Fiyat olarak net bir şey yok, bahsettiğim özellikte 10.000-20.000TL arasındaki sistemlere baktım fikir vermesi açısından bu aralıkta olabilir.

Bütçeniz nedir?
Net bir bütçe yok. Normal bir bilgisayar olsa 10000 TL civarına güzel bir i5 yeni nesil sistem bulunabilir. Dediğim özelliklerde bu tarz kasaların fiyatı nedir bilemiyorum o yüzden bunu baz alabiliriz mesela.

Özellikte 10.000-20.000TL arasındaki sistemlere baktım fikir vermesi açısından bu aralıkta olabilir. Demiş.

Fiyat konusunda düzenlemeyi hemen sonrasında yapmıştım. O arada konu yayınlanırken denk gelmiş olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı