giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 20 Aralık 2023 #1 Workwin yayınlarını duyan veya kitaplarını alan oldu mu hiç? Nasıldır peki?
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #2 Ben kitapçıyım. Workwin yayınları bizde ekli 4 5 tane kitabı hiç satmaz hiç duymadım etmedim normalde.
Ben kitapçıyım. Workwin yayınları bizde ekli 4 5 tane kitabı hiç satmaz hiç duymadım etmedim normalde.
giovanni3453 Picopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 427 Çözümler 1 20 Aralık 2023 #3 Fırat Albayrak dedi: Ben kitapçıyım. Workwin yayınları bizde ekli 4 5 tane kitabı hiç satmaz hiç duymadım etmedim normalde. Genişletmek için tıkla... Bende TYT biyoloji ve kimya var da çok kötü soruları var herhalde beceremeyip kepenk kapatmış yayınlardan.
Fırat Albayrak dedi: Ben kitapçıyım. Workwin yayınları bizde ekli 4 5 tane kitabı hiç satmaz hiç duymadım etmedim normalde. Genişletmek için tıkla... Bende TYT biyoloji ve kimya var da çok kötü soruları var herhalde beceremeyip kepenk kapatmış yayınlardan.
Fırat Albayrak Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 721 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #4 giovanni3453 dedi: Bende TYT biyoloji ve kimya var da çok kötü soruları var herhalde beceremeyip kepenk kapatmış yayınlardan. Genişletmek için tıkla... 5 yıldız kitapçıyım dediğim gibi kimse tarafından bilinmeyen bir yayın sanmıyorum iyi olduğunu farklı yayınlara yönelmeni öneririrm atıyorum tyt ise kesinlikle üçdörtbeş kpss ise benim hocam pegem vs gibi lgs grubu ise tonguç öneririrm
giovanni3453 dedi: Bende TYT biyoloji ve kimya var da çok kötü soruları var herhalde beceremeyip kepenk kapatmış yayınlardan. Genişletmek için tıkla... 5 yıldız kitapçıyım dediğim gibi kimse tarafından bilinmeyen bir yayın sanmıyorum iyi olduğunu farklı yayınlara yönelmeni öneririrm atıyorum tyt ise kesinlikle üçdörtbeş kpss ise benim hocam pegem vs gibi lgs grubu ise tonguç öneririrm