World conqueror 4 taktik önerisi

flaxiuS

Kilopat
Daha fazla  
Dünya fethinde 1939'u geçtim, fakat 1943'ü bir türlü geçemiyorum. Mihver devletlerini seçsem müttefikler güçlü oluyor, tam tersini yapsam mihverler güçlü oluyor ne yapabilirim? Oynayan varsa yardımcı olabilir mi?

Askerleri daha güçlü olan taraf hangisi ise onun tarafına geçin. Sonuçta bilgisayara karşı oynuyorsunuz, onlar çok güçlü olmadan siz de kendinizi her fırsatta geliştirin. 1 birliğe 1 birlik dalmayın, gerekirse 6 birlik etrafını salın arka arkaya vurun.

Askerleri daha güçlü olan taraf hangisi ise onun tarafına geçin. Sonuçta bilgisayara karşı oynuyorsunuz, onlar çok güçlü olmadan siz de kendinizi her fırsatta geliştirin. 1 birliğe 1 birlik dalmayın, gerekirse 6 birlik etrafını salın arka arkaya vurun.

Yapıyorum fakat beklenmedik anda Manstein'ı çıkarıyor ve tüm komutanları ve orduyu yok ediyor.

Dünya fethinde 1939'u geçtim, fakat 1943'ü bir türlü geçemiyorum. Mihver devletlerini seçsem müttefikler güçlü oluyor, tam tersini yapsam mihverler güçlü oluyor ne yapabilirim? Oynayan varsa yardımcı olabilir mi?

Alakasız ama hileli sürümünü indirebilirsin. Ben 6-7 ay oynadıktan sonra 1943'e geçtim ondan sonra da tekrar 6-7 ay oynamak istemediğimden küçük bir araştıma ile hileli sürümü indirdim. Ayrıca " mihver devletlerini seçsem müttefikler güçlü oluyor, tam tersini yapsam mihverler güçlü oluyor ne yapabilirim? " Demişsiniz o her zaman öyle ne yaparsanız yapın karşı taraf güçlü oluyor.

Alakasız ama hileli sürümünü indirebilirsin. Ben 6-7 ay oynadıktan sonra 1943'e geçtim ondan sonra da tekrar 6-7 ay oynamak istemediğimden küçük bir araştıma ile hileli sürümü indirdim. Ayrıca " mihver devletlerini seçsem müttefikler güçlü oluyor, tam tersini yapsam mihverler güçlü oluyor ne yapabilirim? " Demişsiniz o her zaman öyle ne yaparsanız yapın karşı taraf güçlü oluyor.

Her şeye sahip olmakta sıkıcı oluyor.
Komutan önerir misiniz 1600'e yakın rozetim var.

Hileli oynadığım için en iyi komutanlara sahibim ve rozete bakmadığım için bilmiyorum ama eğer alabiliyorsanız Hitler' i ve Atatürk'ü alabilirsiniz.

Hileli oynamıyorum.

Komutan önerir misiniz 1600'e yakın rozetim var.

Sizin tarafınızı siz taşımak zorundasınız. Önce bunu kabul edin. Sizin aldığınız güçsüzleşecek rakibiniz ise güçlenecek. Almanya sizin için en iyi seçenek olacaktır. İlk başlarda Rusya'yı tutup Afrika'dan yarın. Afrika bitince Rusya'ya ilerlerken İspanya kıyılarına asker yollayın çünkü ABD çıkartma yapacak. Sonrası gelir zaten. İşe yaramazsa Youtube'den açıp harfi harfine adamın dediklerini uygulayın.

Sizin tarafınızı siz taşımak zorundasınız. Önce bunu kabul edin. Sizin aldığınız güçsüzleşecek rakibiniz ise güçlenecek. Almanya sizin için en iyi seçenek olacaktır. İlk başlarda Rusya'yı tutup Afrika'dan yarın. Afrika bitince Rusya'ya ilerlerken İspanya kıyılarına asker yollayın çünkü ABD çıkartma yapacak. Sonrası gelir zaten. İşe yaramazsa YouTube'den açıp harfi harfine adamın dediklerini uygulayın.

Komutan önerisi yapar mısın 1600'e yakın rozetim var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı