B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #1 Anladığınız üzere world editin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor sebebini bilmiyorum birkaç tane mod denedim ama olmadı. Bedrock Edition oynuyorum bu arada.
Anladığınız üzere world editin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor sebebini bilmiyorum birkaç tane mod denedim ama olmadı. Bedrock Edition oynuyorum bu arada.
F ffatih1 Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #2 Modu nasıl yüklediniz?
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 //wand yazınca bilinmeyen komut hatası mı alıyorsunuz?
B BenBirHiçim Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #4 TwistyJead dedi: //wand yazınca bilinmeyen komut hatası mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet bilinmeyen komutu hatası alıyorum ffatih1 dedi: Modu nasıl yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Modu yükledim fakat hiç bir fonksiyonu çalışmadı normal bir şekilde yükledim
TwistyJead dedi: //wand yazınca bilinmeyen komut hatası mı alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet bilinmeyen komutu hatası alıyorum ffatih1 dedi: Modu nasıl yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Modu yükledim fakat hiç bir fonksiyonu çalışmadı normal bir şekilde yükledim