Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.083 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar yurt dışından mouse aldım ve 1 aydır gelmiyor. Baktım, in transit yazıyor kargo takibinde. World Express. Ne demek? Türkiye'de demekmiş öyle duydum fakat sizden de duymak istedim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
Arkadaşlar yurt dışından mouse aldım ve 1 aydır gelmiyor. Baktım, in transit yazıyor kargo takibinde. World Express. Ne demek? Türkiye'de demekmiş öyle duydum fakat sizden de duymak istedim.
G glow021 Picopat Katılım 7 Nisan 2024 Mesajlar 143 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar yurt dışından mouse aldım ve 1 aydır gelmiyor. Baktım, in transit yazıyor kargo takibinde. World Express. Ne demek? Türkiye'de demekmiş öyle duydum fakat sizden de duymak istedim. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden istediniz hocam.
Lskow dedi: Arkadaşlar yurt dışından mouse aldım ve 1 aydır gelmiyor. Baktım, in transit yazıyor kargo takibinde. World Express. Ne demek? Türkiye'de demekmiş öyle duydum fakat sizden de duymak istedim. Genişletmek için tıkla... Hangi siteden istediniz hocam.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.083 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #3 glow021 dedi: Hangi siteden istediniz hocam. Genişletmek için tıkla... N11. Hocam ne demek peki in transit?
glow021 dedi: Hangi siteden istediniz hocam. Genişletmek için tıkla... N11. Hocam ne demek peki in transit?