World kart nasıl iptal edilir?

bownlord

Hectopat
Daha fazla  
Bir yere işe gireceğim Yapı Kredi'den hesap açmamı istediler açtım yanında kredi kartı verdiler. Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım, kredi puanım yükselsin diye istiyordum ama bunların aidatları falan oluyormuş. Kartı uygulamadan iptal etmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl iptal ederim?

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz. Aidat dedikleri şey yıllık ödeniyor. Her ay sizden ücret almıyor. Kredi notunuzu yükseltmek için limiti düşükse kullanın bence. Asgari tutarın üzerinde ödeme yaparak kredi notunuzu 1 yılda çok iyi seviyelere getirebilirsiniz. Ben benzin alırken cebimde nakit olsa da kartla alıyorum. Maksat girdi çıktı olsun.

Bir yere işe gireceğim Yapı Kredi'den hesap açmamı istediler açtım yanında kredi kartı verdiler. Daha önce hiç kredi kartı kullanmadım, kredi puanım yükselsin diye istiyordum ama bunların aidatları falan oluyormuş. Kartı uygulamadan iptal etmeye çalıştığımda hata veriyor. Nasıl iptal ederim?

Müşteri hizmetlerini arayarak iptal edebilirsiniz. Ayrıca aidat keserler ise arayıp iptalini isteyebilirsiniz vermezlerse bağırıp çağırın telefonda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı