Hocam premium tanklar çok güçlü ama para yatırmadan da gayet güzelDaha once war thunder oynadım çok net p2w'di aksini söyleyenler var ama 5 saatin sonunda hedef tahtası olmaktan başka bir halt edemedim. aynı şet wot içinde geçerli mi?
Daha once War Thunder oynadım çok net P2W'di aksini söyleyenler var ama 5 saatin sonunda hedef tahtası olmaktan başka bir halt edemedim. Aynı şet WoT içinde geçerli mi?
Hocam yüksek seviye araçlar zaten daha güçlü olmuyor muWar Thunder P2W oyun değil. Oyunda yüksek seviye araçlar ile oynamak için para yatırmanız gerek. Para yatırsanız bile diğer oyunculardan bir avantajınız olmuyor.
Yüksek seviye araçlar kendine denk araçlar ile oynuyor.Siz Tiger 2 oynarken karşınıza Leopard 2A4 gelmiyor.Hocam yüksek seviye araçlar zaten daha güçlü olmuyor mu![]()
Böyle bir sistem güzel bir oyun demek, indirmeyi düşünüyordum daha çok düşünmeye başladım teşekkürler.Yüksek seviye araçlar kendine denk araçlar ile oynuyor.Siz Tiger 2 oynarken karşınıza Leopard 2A4 gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.