World of Trucks güvenilir mi?

369067

Hectopat
Geçen akşam ETS 2 oynarken arkadaşlarımın beraber oynayabildiğini gördüm. Bunu World of Trucks'a bağlanarak yaptıklarını söylediler. Ben de deneyecektim fakat Steam hesabımın bilgilerini istiyordu. Güvenemedim vermedim. Sizce güvenli bir uygulama mı?

Geçen akşam ETS 2 oynarken arkadaşlarımın beraber oynayabildiğini gördüm. Bunu World of Trucks'a bağlanarak yaptıklarını söylediler. Ben de deneyecektim fakat Steam hesabımın bilgilerini istiyordu. Güvenemedim vermedim. Sizce güvenli bir uygulama mı?
Evet güvenilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen akşam ETS 2 oynarken arkadaşlarımın beraber oynayabildiğini gördüm. Bunu world of Trucks'a bağlanarak yaptıklarını söylediler. Ben de deneyecektim fakat Steam hesabımın bilgilerini istiyordu. Güvenemedim vermedim. Sizce güvenli bir uygulama mı?

Güvenilirdir ama bence Truckers MP tercih.

ETS 2'ye ait bir site zaten.

SCS'ye ait resmi bir site sorun olmaz. Oyun içinde de bağlayın diye seçenek çıkıyor olması lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı