Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Sistem gereksinimlerim düşük olduğu için World of Warcraft 2 için Türkçe yama arıyorum. Ama bulamıyorum. Var ise buradan yazabilir misiniz?
Sistem gereksinimlerim düşük olduğu için World of Warcraft 2 için Türkçe yama arıyorum. Ama bulamıyorum. Var ise buradan yazabilir misiniz?
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2025 #2 Sistem gereksinimi ile türkçe yamanın alakası? Bu arada yok Türkçe yama, çok ama çok uğraş gerektireceği için uğraşmamış insanlar.
Sistem gereksinimi ile türkçe yamanın alakası? Bu arada yok Türkçe yama, çok ama çok uğraş gerektireceği için uğraşmamış insanlar.
Atakergit Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 665 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #3 Ethem Efe dedi: Sistem gereksinimi ile türkçe yamanın alakası? Bu arada yok Türkçe yama, çok ama çok uğraş gerektireceği için uğraşmamış insanlar. Genişletmek için tıkla... O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın?
Ethem Efe dedi: Sistem gereksinimi ile türkçe yamanın alakası? Bu arada yok Türkçe yama, çok ama çok uğraş gerektireceği için uğraşmamış insanlar. Genişletmek için tıkla... O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın?
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 632 Çözümler 3 Yer Chicago 18 Ağustos 2025 #4 Atakergit dedi: O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın? Genişletmek için tıkla... Hem eski hem de seviyesi yuksek oldugu icin zamaninda ugrasmamislar 2014 de ne oynardim
Atakergit dedi: O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın? Genişletmek için tıkla... Hem eski hem de seviyesi yuksek oldugu icin zamaninda ugrasmamislar 2014 de ne oynardim
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ağustos 2025 #5 Atakergit dedi: O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi.
Atakergit dedi: O kadar oyunun Türkçe yaması var ama. Onun niye olmasın? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki arkadaşın dediği gibi.