World of Warcraft nasıl satın alınır?

Nejat İşler

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Beğendim fakat bir bilgim yok. Bu satın alma konularını anlamadım. Anlatır mısınız bilen var ise?

Oyunu belirli bir seviyeye gelene kadar ücretsiz oynayabiliyorsun. Tavsiyem öğrenmeden önce para verme, seversen devam edersin. Aylık üyelik sistemiyle çalışıyor. Oyunda birkaç saat geçirirsen kolayca öğrenirsin üyeliği.

Şimdi benim favori oyunum için sana şöyle bir bilgi vereyim: Ya Durmaplay gibi CD Key satışı yapan yerlerden key alabilirsiniz ya da oyunun orijinal sitesinden alabilirsiniz. Tavsiyem private server ile oynayın. Türkiye şartlarında ona para yetiştiremezsiniz, yetiştirirseniz daha kötü çünkü 4 yıl oynarsanız araba alabilirdim diye düşünüp psikolojinizi bozarsınız.

Direk kendi sitesinden oyunu alabilirsin.

Blizzard'dan veya Durmaplay sitesinden 1 aylık oyun süresini aldıktan sonra oyuna girip oynuyorsunuz. Eğer genişletme paketi olan Shadowlands'i almazsanız 50 seviye sınırınız oluyor. Shadowlands'i de alırsanız 60 seviye'ye kadar çıkıp oyunun tüm içeriklerine erişebilirsiniz. Durmaplay ve diğer sitelerde satılan "Battle Chest" artık mevcut değil "Battle Chest" kaldırılıp eski genişletme paketleri aylık oyun süresine eklendi. Başka sorun varsa sorabilirsin.

Hocam oyunda token kasmak çok zor değil 1 ayda rahat bir şekilde token kasılır.

Şu linkten daha kapsamlı bilgi alabilirsin.

Ben 13000 aktif oyuncusu olan private buldum orada oynuyorum. Hayat şartları...

Açıkcası private hiç oynamadım ama WoW'a her ay 120 TL gömen biri de değilim ki akıl karı değil ama böylesine devasa bir lor a sahip oyunu private serverda oynamamak lazım sanırım parasal açıdan biraz oyuna tepkiniz var ama favori oyunum yazmışsınız günde 1 saat bile ayırsanız 1 ayda token parasını çıkartırsınız.

Wow'un hikayesini severim fakat öğrenciyim, 1 ay uzun bir süre ve bedava olursa oynarım.

Şimdi oyunu almak için wow base edition alıp üstüne bide aylık üyelik mi almam lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…