World of Warcraft nasıl satın alınır?

Hamza Aqs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir oyuncu olarak WoW'a başlamak istiyorum fakat satın alma muhabbeti karışık geldi. Ben simdi bütün içeriklere erişmek için Game timeın yanında hangi paketi almalıyım?

War Within paketini satın almalısın hocam.

sadece game time alsam war within paketini almassam normalce oynayabilirmiyim

Sadece Game time alsam war within paketini almazsam normalce oynayabilir miyim?

Oynadığının bir anlamı olmaz. PvE yapamazsın, PvP yapamazsın, koleksiyonculuk yapamazsın vs. kısacası hiçbir şey yapamazsın. Paketi de alacaksın Game time de mecburen.

game time ve war within paketini alsam sorunsuzca oynarım yani ama mesela yeni paket çıktı onu almak zorundamıyım (fazla soru sordum ama oyunu hiç bilmiyorum)

Gametime alırsan bildiğim kadarıyla 50 levela kadar oynuyorsun sonrası için ek paket gerekiyor hocam.

Game time ve war within paketini alsam sorunsuzca oynarım yani ama mesela yeni paket çıktı onu almak zorunda mıyım (fazla soru sordum ama oyunu hiç bilmiyorum)

Evet zorundasın. Her ek paket kendiyle birlikte oyunu değiştirir. Yeni zindanlar, baskınlar (dungeon ve RAID diye geçiyor bizde. Türkçe MMORPG oynadıysan öylebilirsin.) Ve PvP kısmında da yeni PvP mekanikleri vs. kısacası ek paketi de Game time de alacaksın. Başka çaren yok. Ek paket her 1.5 yılda bir gelir (tam bir süresi yok ama ortalama söyledim.) Ve geldikçe alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…