Emre Çınar Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2017 #1 Merhaba Technopatlar. Başlıkta belirttiğim gibi WoW başlamak istiyorum. İlk hangisini alıp sonradan hangi paketi almalıyım hiç bir fikrim yok. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2017
Merhaba Technopatlar. Başlıkta belirttiğim gibi WoW başlamak istiyorum. İlk hangisini alıp sonradan hangi paketi almalıyım hiç bir fikrim yok.
1 145773 Hectopat Katılım 17 Aralık 2016 Mesajlar 609 Makaleler 2 22 Mayıs 2017 #2 İlk olarak tavsiyem WoW Starter Edition almandır. Sonra ise Legion eklentisini alabilirsin. Bilgisayarı toplayınca birlikte oynarız. Birkaç haftaya toplayacağım. Bende de var. Daha hiç oynamadım. SM-T230 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
İlk olarak tavsiyem WoW Starter Edition almandır. Sonra ise Legion eklentisini alabilirsin. Bilgisayarı toplayınca birlikte oynarız. Birkaç haftaya toplayacağım. Bende de var. Daha hiç oynamadım. SM-T230 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.