World of Warcraft'a Başlamak

Clash Of Clans gibi oynanıcak android'te, böyle oyunlar android'te tutar. Ben isi ciddiye alıcam. Gece gündüz oynarım.

Clash Of Clans ile alakası yok denecek kadar az bir çok röportaj okudum android kısmı için oyunu genel olarak değil sadece basit işleri pc başına oturmadan da yapabilmemiz için var örnek olarak maden toplamak işlemek belki ticaret ama pvp kısmının yapılacağını sanmıyorum yapılsa bile yapımcılar kendileri android üzerinden oynanmasını uygun bulmadıklarını söyledi oyun içerik olarak oldukça fazla zaten.

Yani oyun tutar anlamında söyledim. Kissaki oyun çıkar çıkmaz indir de beraber başlayalım istersen.

Dediğim gibi büyük ihtimalle konu açarlar bir guild için yada ben açarım o zaman oynamak isteyenler birbirini ekler.

Dediğim gibi büyük ihtimalle konu açarlar bir guild için yada ben açarım o zaman oynamak isteyenler birbirini ekler.
Tamam oyuna hızlı başlayalım geri kalmayalım. Rehber videolarını izle, Oyunlog tarafından çekilen 3 video var. Baya yardımcı oldu mantığı kavramada, hızlıca kaynak toplamaya girişmeliyiz. Açılınca görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…