3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar selamlar. Bu zamana kadar hayatımda CoD'da geçti hep ama artık CoD'u bırakıyorum sanırım. İzledikleri yol gerçekten sıkmaya başladı. WoW oynamaya karar verdim ve düşünceleriniz bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Arkadaşlar selamlar. Bu zamana kadar hayatımda CoD'da geçti hep ama artık CoD'u bırakıyorum sanırım. İzledikleri yol gerçekten sıkmaya başladı. WoW oynamaya karar verdim ve düşünceleriniz bekliyorum.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 How I Met Your Mother'ın 2012'de çıkmış bölümlerinin birinde oyundan bahsediliyordu, eski bir oyun. Ayrıca CoD oynayıp WoW'a geçiyorsan sana güzel gelmez muhtemelen.
How I Met Your Mother'ın 2012'de çıkmış bölümlerinin birinde oyundan bahsediliyordu, eski bir oyun. Ayrıca CoD oynayıp WoW'a geçiyorsan sana güzel gelmez muhtemelen.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 WoW başlamamak hayatınız adına yapılacak en iyi şey. Başladığınızda uyuşturucu gibi etki yaratıyor sürekli giresiniz geliyor.
WoW başlamamak hayatınız adına yapılacak en iyi şey. Başladığınızda uyuşturucu gibi etki yaratıyor sürekli giresiniz geliyor.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #4 Schentienel dedi: WoW başlamamak hayatınız adına yapılacak en iyi şey. Başladığınızda uyuşturucu gibi etki yaratıyor sürekli giresiniz geliyor. Genişletmek için tıkla... O derece mi ya?
Schentienel dedi: WoW başlamamak hayatınız adına yapılacak en iyi şey. Başladığınızda uyuşturucu gibi etki yaratıyor sürekli giresiniz geliyor. Genişletmek için tıkla... O derece mi ya?
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #5 302168 dedi: O derece mi ya? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Koskoca adamlar işten geliyor yorgun yorgun oturup WoW oynuyor. Sonuçta MMORPG.
302168 dedi: O derece mi ya? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam. Koskoca adamlar işten geliyor yorgun yorgun oturup WoW oynuyor. Sonuçta MMORPG.
3 302168 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.482 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Haziran 2021 #6 Schentienel dedi: Aynen öyle hocam. Koskoca adamlar işten geliyor yorgun yorgun oturup WoW oynuyor. Sonuçta MMORPG. Genişletmek için tıkla... Bu dönemde MMO mı oynanır diye bir şey görmüştüm zaten.
Schentienel dedi: Aynen öyle hocam. Koskoca adamlar işten geliyor yorgun yorgun oturup WoW oynuyor. Sonuçta MMORPG. Genişletmek için tıkla... Bu dönemde MMO mı oynanır diye bir şey görmüştüm zaten.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #7 302168 dedi: Bu dönemde MMO mı oynanır diye bir şey görmüştüm zaten. Genişletmek için tıkla... Oynarnır hocam. Bol bol vaktiniz var ise.
302168 dedi: Bu dönemde MMO mı oynanır diye bir şey görmüştüm zaten. Genişletmek için tıkla... Oynarnır hocam. Bol bol vaktiniz var ise.