World of Warcraft'a sıfırdan başlanır mı?

loltromik

Hectopat
Otelde animatör olarak çalışıyorum 10 saat üzeri bir mesai saatim var mola saatleri ve izin günlerinde bir MMO tarzı ortamı güzel bir oyun arıyorum WoW denk geldi ama en ufak bir fikrim yok bu tarz oyunlarda 0'dan halen daha oynanır mı ya da oynarsam nereden başlalyayım (oynayacak arkadaşım yok o yuzden çok zorlanıyorum bu konularda)

Başlanır eğer paran varsa orijinalini oyna ama aylık para veremiyorsan turtle WoW gibi private serverlarda oynayabilirsin fark var ama yine de private severlerde kaliteli.

Yanılmıyorsam senelik 3600 TL falan peki tek başına oynanır mı ya da arkadaş falan bulma ihtimalim var mı?

Arkadaş bulabileceğini düşünüyorum sadık bir oyun kitlesi var ama private serverlerde daha hızlı bulursun ama ben olsam gerçeğini oynardım sen her türlü arkadaş bulursun.

Çok sağ ol kanka orijinal dedigin aylık ödeme sistemi olan değil mi?

Aynen bir classic var bir de en yeni sürümleri var ben olsam war within yani en yeni sürümünü satın alırdım ilk başta 1399,99 lira yatırıyorsun daha sonradan da aylık olarak para yatırıyorsun biliyorum biraz fazla ama oyunu oynadıkça aylık Token'ı altınlarla çıkartabiliyorsun internete bakarak daha detaylı bilgilerde bulunabilirsin.

Aynen bir classic var bir de en yeni sürümleri var ben olsam war within yani en yeni sürümünü satın alırdım ilk başta 1399,99 lira yatırıyorsun daha sonradan da aylık olarak para yatırıyorsun biliyorum biraz fazla ama oyunu oynadıkça aylık Token'ı altınlarla çıkartabiliyorsun internete bakarak daha detaylı bilgilerde bulunabilirsin.

Çok sağ ol kanka çok faydalı oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı