E EGZODYA Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 153 22 Mayıs 2022 #1 Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar benimle recruit friend yaparsanız size Game Time veriyorum, Discord'dan yazabilirsiniz. EGZODYA#8954 7 kişilik yer kaldı arkadaşlar, 10 kişiden fazla yapamıyorum 3 kişi geldi bile. Son düzenleme: 22 Mayıs 2022
Oyuna yeni başlayacak arkadaşlar benimle recruit friend yaparsanız size Game Time veriyorum, Discord'dan yazabilirsiniz. EGZODYA#8954 7 kişilik yer kaldı arkadaşlar, 10 kişiden fazla yapamıyorum 3 kişi geldi bile.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 22 Mayıs 2022 #2 Daha önce hiç game time almaması mı lazım?
E EGZODYA Kilopat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 153 22 Mayıs 2022 #3 Kreinnar dedi: Daha önce hiç Game time almaması mı lazım? Genişletmek için tıkla... 2 seneden beri oynamıyor olması lazım veya 7 günlük bir hesap olması lazım veya direk yeni bir hesap açması lazım. Hala yer var arkadaşlar shadowlandside bedava yaptılar direk bedava oyuna başlayabilirsiniz, Discord'dan yazın, 10 aylık üyelik verebilirim. Son düzenleme: 25 Ağustos 2022
Kreinnar dedi: Daha önce hiç Game time almaması mı lazım? Genişletmek için tıkla... 2 seneden beri oynamıyor olması lazım veya 7 günlük bir hesap olması lazım veya direk yeni bir hesap açması lazım. Hala yer var arkadaşlar shadowlandside bedava yaptılar direk bedava oyuna başlayabilirsiniz, Discord'dan yazın, 10 aylık üyelik verebilirim.