Alper Bayır Hectopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #1 Oyunu arkadaşımla beraber oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2014
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 6 Kasım 2014 #2 Evet, çoklu oyuncu desteğine sahip çevrimiçi bir oyun bahsettiğiniz.
Alper Bayır Hectopat Katılım 14 Mart 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #3 Tamam da direk savaşa başla diyor arkadaşımla nasıl aynı oyuna gireceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2014
amar84 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 162 Yer Kemerburgaz, Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tiyatro-Sinema Oyuncusu 6 Kasım 2014 #4 Ben size çözümünü söyleyeyim bende world of tanks oynuyorum. Mantık aynı. Aynı sunucuya geçin, Uçaklarınızı ayarlayın aynı anda savaş tuşuna basın Warplanes'de müfreze olayı varmı bilmiyorum. Aynı ittifakta iseniz müfreze atabilirsiniz.
Ben size çözümünü söyleyeyim bende world of tanks oynuyorum. Mantık aynı. Aynı sunucuya geçin, Uçaklarınızı ayarlayın aynı anda savaş tuşuna basın Warplanes'de müfreze olayı varmı bilmiyorum. Aynı ittifakta iseniz müfreze atabilirsiniz.