World War Z Aftermath Deluxe Edition sürümü bütün içeriklere sahip mi?

CryDrivo

Megapat
Daha fazla  
World War Z Aftermath Deluxe Edition sürümü şu anda 44 TL olarak satılıyor. Peki bu sürümün içindeki oyun tüm görevleri ve içerikleri içeriyor mu? 110 TL'ye satılan ayrı bir Aftermath Deluxe Upgrade DLC'si gözüküyor.

Şu an sepette WWZ Aftermath Deluxe Edition var. Bütün içeriklere erişmek için ekstra olarak Aftermath Upgrade DLC'sini almama gerek yok değil mi?

Dosya Ekleri

• 1680222769914.png
    185,5 KB · Görüntüleme: 167
dostum aldın mı duruma göre bende alacağım da.

Sanırım var evet. Baktığım kaynaklarda ve steamın oraya girinceki detayında
World War Z: Aftermath - Deluxe Edition'ı al ve şunları kazan:

• Ana Oyun
• Bonus silahlar: Balyoz ve İkili Satır
• The Explorer Silah Görünüm Paketi

Bunlar yazsa bile altındaki paragrafta yeni haritalar hakkında bilgi veriyor.
Hmm, yokmuş sanırım o site de oyunu gösteren linkmiş sildim bu sebeple, şunu buldum:

Just search on these forums, it's been discussed many times.

WWZ Aftermath Standard Edition is whole game (old WWZ + new maps + all old DLCs).

Deluxe Edition + 4 weapon skins, + 2 unique melee weapons, rest is the same as Standard Edition.

dostum aldın mı duruma göre bende alacağım da.
44 TL olan paketi alacağım birazdan. Ekstra A.Deluxe Upgrade almaya gerek yok gibi gözüküyor. Açıklamasında yeni haritalar vs. var ancak yukarıdaki mesaja bakarsak anladığım kadarıyla yeni haritalar 44 TL'lik sürümde de bulunuyor.

alınca yaz dostum beraber girelim

Deluxe almalısın tüm haritalar açık oluyor ve Epic Games normal paket vermişti ben indirip bitirdim ama deluxe paketim olmadığım için bir kaç yerleri bitiremedim harita kilitli diye oda deluxe paket gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…