B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #1 World War Z oyununa girdiğim zaman alt ve üstte siyah boşluklar oluyor. Nasıl tam ekran yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2020
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 15 Ağustos 2020 #2 Grafik ayarlarından Graphics Resolution kısmından yapman gerek. Monitörün eski kare gibi olan monitörlerdense bu ayarla düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi
Grafik ayarlarından Graphics Resolution kısmından yapman gerek. Monitörün eski kare gibi olan monitörlerdense bu ayarla düzeltebilirsin.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.412 Çözümler 70 Yer Istanbul 15 Ağustos 2020 #3 Ayarlar kısmından mutlaka halledilebilir diye düşünüyorum. Ekran kartı ayarlarından ölçeklendirme seçeneği altından tam ekranı da seçebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ayarlar kısmından mutlaka halledilebilir diye düşünüyorum. Ekran kartı ayarlarından ölçeklendirme seçeneği altından tam ekranı da seçebilirsiniz.
bastila Hectopat Katılım 28 Kasım 2019 Mesajlar 723 Makaleler 1 Çözümler 7 15 Ağustos 2020 #4 Görüntü sekmesine tam ekran ve ekranı doldur demelisiniz. Ben böyle çözmüştüm bir kaç oyunda sorunu.(bkz. valorant) Artı 0 Eksi
Görüntü sekmesine tam ekran ve ekranı doldur demelisiniz. Ben böyle çözmüştüm bir kaç oyunda sorunu.(bkz. valorant)
KS KS B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #5 bastila dedi: Görüntü sekmesine tam ekran ve ekranı doldur demelisiniz. Ben böyle çözmüştüm birkaç oyunda sorunu.(Bkz. Valorant) Genişletmek için tıkla... Evet valoda da oluyor onu da çözemedim hala şimdi bakacağım. Artı 0 Eksi
bastila dedi: Görüntü sekmesine tam ekran ve ekranı doldur demelisiniz. Ben böyle çözmüştüm birkaç oyunda sorunu.(Bkz. Valorant) Genişletmek için tıkla... Evet valoda da oluyor onu da çözemedim hala şimdi bakacağım.
1dork Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 9 15 Ağustos 2020 #6 bartuhane dedi: World War Z oyununa girdiğim zaman alt ve üstte siyah boşluklar oluyor. Nasıl tam ekran yapacağım? Genişletmek için tıkla... bartuhane dedi: Evet valoda da oluyor onu da çözemedim hala şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... nvidia mı kulanuıyosun yoksa ? diğerlerinimi ? Artı 0 Eksi
bartuhane dedi: World War Z oyununa girdiğim zaman alt ve üstte siyah boşluklar oluyor. Nasıl tam ekran yapacağım? Genişletmek için tıkla... bartuhane dedi: Evet valoda da oluyor onu da çözemedim hala şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... nvidia mı kulanuıyosun yoksa ? diğerlerinimi ?
KS KS B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2020 #7 NVIDIA kullanıyorum da öyle bir seçenek yok oyun da. En boy oranındaydı tam ekrana aldım hiçbir şey fark etmedi. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 23,6 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 15 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
NVIDIA kullanıyorum da öyle bir seçenek yok oyun da. En boy oranındaydı tam ekrana aldım hiçbir şey fark etmedi.