Worldnet adlı ISS güvenilir mi?

Emirhan0572

Hectopat
Daha fazla  
Worldnet adlı bir firma altyapı çekti, 550 TL'ye 1 Gigabit simetrik fiber veriyor, sizce gecilir mi, var mı kullanan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuz "güvenilir mi?" bende güvenilir olduğunu ve performansının yeterli olduğunu söylüyorum. Ne konuda bilgi istiyorsunuz başka?

Drwenski şöyle bir şey var şirketin tek bazlı müşteri sen olamazsın bence başka müşterileri de arıyorum deneyimlerine ulaşmaya çalışıyorum tek senden bilgi almakla olmaz bu iş bence ben böyle düşünüyorum en azından ISS'yle ilgili kötü duyumlar aldım ondan dolayı daha farklı müşterilerini de arıyorum teşekkürler bilgiler için.

Sana şöyle açıklayayım Emirhan;

1-Bu ISS, yeteri kadar yaygın olmadığı için Technopat'ta WorldNet kullanan birine denk geldiğin için bile şanslı sayılırsın.

2-Çok yaygın bir ISS olmadığı için aradığın yorumlara ulaşman çok zor. O yüzden kullanıcı yorumlarının bir çoğu internetten anlamayan ve teknoloji hakkında bilgisi olmayan insanlardan geliyor.

3-Google yorumlarına bakabilirsin. ISS, 1Gbps internete geçiş yaptıktan sonra gelen 1-2 yorum var. Onlarında hız değerlerine bakabilirsin birisi paylaşmış.

4-Ben bu ISS'nin sponsoru değilim 😄. Amacım burda sana yardımcı olmaya çalışmak. Ben bile ilk başta tereddütle yaklaştım çünkü ilk defa ismini duyduğum bir ISS ve ben kullanmaya başladığımda bu kadar yorumu bile yoktu. O yüzden benim yaşadığım tereddütü yaşamadan gönül rahatlığıyla bağlatabilirsin diye söylüyorum. Zaten taahhütsüz.

5-İçine sinmediyse zaten başka kullanıcı yorumları aramaya kalkışıp boşa zamanını harcama. Dediğim gibi çoğu kullanıcısı büyük ihtimal bizim gibi bilgili değil. Burda bu varmış komşulardan duyduk bizde bağlatalım kafasında insanlar. O yüzden başka ISS tercih et bence sen.

Son düzenleme:

1-bu ISS, yeteri kadar yaygın olmadığı için Technopat'ta worldnet kullanan birine denk geldiğin için bile şanslı sayılırsın.

2-çok yaygın bir ISS olmadığı için aradığın yorumlara ulaşman çok zor. O yüzden kullanıcı yorumlarının birçoğu internetten anlamayan ve teknoloji hakkında bilgisi olmayan insanlardan geliyor.

3-Google yorumlarına bakabilirsin. ISS, 1Gbps internete geçiş yaptıktan sonra gelen 1-2 yorum var. Onların da hız değerlerine bakabilirsin birisi paylaşmış.

4-ben bu ISS'nin sponsoru değilim 😄. Amacım burada sana yardımcı olmaya çalışmak. Ben bile ilk başta tereddütle yaklaştım çünkü ilk defa ismini duyduğum bir ISS ve ben kullanmaya başladığımda bu kadar yorumu bile yoktu. O yüzden benim yaşadığım tereddütü yaşamadan gönül rahatlığıyla bağlatabilirsin diye söylüyorum. Zaten taahhütsüz.

5-içine sinmediyse zaten başka kullanıcı yorumları aramaya kalkışıp boşa zamanını harcama. Dediğim gibi çoğu kullanıcısı büyük ihtimal bizim gibi bilgili değil. Burada bu varmış komşulardan duyduk bizde bağlatalım kafasında insanlar. O yüzden başka ISS tercih et bence sen.

Yorumlarınız için teşekkürler taahhütsuz fakat kurulum ücreti var diye araştırmak istiyorum en yakın zamanda bağlatıp bir forum acmayi düşünüyorum herkese bilgilendirme olur hem de ayrıca Google mapsdeki yorumlar bot gibi geldi biraz ondan şüphe duyuyorum ayrıca şirkette kurumsallık nâmına bir şeyde yok GSM hattı kullanıyorlar iletişime geçmek için umarım iyi bir deneyim olur tekrardan teşekkürler deneyimleyeciğim.

1-bu ISS, yeteri kadar yaygın olmadığı için Technopat'ta worldnet kullanan birine denk geldiğin için bile şanslı sayılırsın.

2-çok yaygın bir ISS olmadığı için aradığın yorumlara ulaşman çok zor. O yüzden kullanıcı yorumlarının birçoğu internetten anlamayan ve teknoloji hakkında bilgisi olmayan insanlardan geliyor.

3-Google yorumlarına bakabilirsin. ISS, 1Gbps internete geçiş yaptıktan sonra gelen 1-2 yorum var. Onların da hız değerlerine bakabilirsin birisi paylaşmış.

4-ben bu ISS'nin sponsoru değilim 😄. Amacım burada sana yardımcı olmaya çalışmak. Ben bile ilk başta tereddütle yaklaştım çünkü ilk defa ismini duyduğum bir ISS ve ben kullanmaya başladığımda bu kadar yorumu bile yoktu. O yüzden benim yaşadığım tereddütü yaşamadan gönül rahatlığıyla bağlatabilirsin diye söylüyorum. Zaten taahhütsüz.

5-içine sinmediyse zaten başka kullanıcı yorumları aramaya kalkışıp boşa zamanını harcama. Dediğim gibi çoğu kullanıcısı büyük ihtimal bizim gibi bilgili değil. Burada bu varmış komşulardan duyduk bizde bağlatalım kafasında insanlar. O yüzden başka ISS tercih et bence sen.

Tamamen meraktan soracağım. Hangi ilde kendi altyapısı var? Resmi sitede hiçbir şey belirtilmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı