Çözüldü Worm virüsü format ile silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda286344

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yanlışlıkla phising linkine tıkladım ve bilgisayarda arka planda bir işlem yapıldı. Daha fazla işlem yapılmaması için PC'yi kapattım zaten format atacaktım. Format atmak işe yarar mı?

Evet, format atarsan gider.

Çözüm
Format virüsü temizlemek için yeterli.

Peki bilgilerimi bu şeyin amacı bilgilerimi çalmak ve yayılmak değil mi format attıktan sonra ağdan falan girme ihtimali veya bilgilerimin çalınma ihtimali var mı ve karşı tarafa IP adresim gittiyse falan en fazla ne yapabilir biraz daha detaylı anlatma şansınız var mı?

Peki bilgilerimi bu şeyin amacı bilgilerimi çalmak ve yayılmak değil mi format attıktan sonra ağdan falan girme ihtimali veya bilgilerimin çalınma ihtimali var mı ve karşı tarafa IP adresim gittiyse falan en fazla ne yapabilir biraz daha detaylı anlatma şansınız var mı?

Worm her zaman illa kişisel bilgini çalmak için yazılmaz. Ağ üzerinden yayılmak çok nadir görülür. Daha çok kurumsal ağlarda olur. Hesaplarının şifrelerini değiştirebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı