EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #11 533377 dedi: Fotoğraflarım var format atamam. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda yazmadım arkadaşa tepki olarak yazdım.
533377 dedi: Fotoğraflarım var format atamam. Genişletmek için tıkla... Ciddi anlamda yazmadım arkadaşa tepki olarak yazdım.
5 533377 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 34 31 Mart 2022 #12 EMİR37 dedi: Elle silmeyi deneyin veya önemli dosyaları alıp USB belleği biçimlendirin,musallat tarzı bir zararlı bu. Genişletmek için tıkla... Klasörün adı flaş belleğim. Cihaza usb bağlı değil acv dedi: USB'yi taktıktan sonra dene. Genişletmek için tıkla... Usb yok cihazda. ben klasörün adını o şekilde koydum
EMİR37 dedi: Elle silmeyi deneyin veya önemli dosyaları alıp USB belleği biçimlendirin,musallat tarzı bir zararlı bu. Genişletmek için tıkla... Klasörün adı flaş belleğim. Cihaza usb bağlı değil acv dedi: USB'yi taktıktan sonra dene. Genişletmek için tıkla... Usb yok cihazda. ben klasörün adını o şekilde koydum