seyfeddin yiğit saraç Decapat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 39 29 Eylül 2020 #1 WordPress'de teması kullanmaktayım CSS sprite deneyeceğim ama görsellerin nerede çağırılıdığını bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Tema editöründe gözüken dosyalar ektedir. Şimdiden teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7,9 KB · Görüntüleme: 50 s.PNG 6,8 KB · Görüntüleme: 49
WordPress'de teması kullanmaktayım CSS sprite deneyeceğim ama görsellerin nerede çağırılıdığını bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Tema editöründe gözüken dosyalar ektedir. Şimdiden teşekkürler.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 29 Eylül 2020 #2 Chrome ile resimlerin üstüne sağ tıklayıp öğeyi denetle yaparsan eğer, resmin yolunu görebilirsin.. Genelde 'assets' de olur.
Chrome ile resimlerin üstüne sağ tıklayıp öğeyi denetle yaparsan eğer, resmin yolunu görebilirsin.. Genelde 'assets' de olur.
seyfeddin yiğit saraç Decapat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 39 29 Eylül 2020 #3 buldum teşekkür ederim.