M Mehmet Aktaş Megapat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir oyun olarak War Thunder'i yüklemeli miyim oynayanlar varsa iyi mi ? Yada WOT da yükleyebilirim hangisi Sizce ?
Merhaba arkadaşlar yeni bir oyun olarak War Thunder'i yüklemeli miyim oynayanlar varsa iyi mi ? Yada WOT da yükleyebilirim hangisi Sizce ?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2016 #2 Bana kalsa WOT derim ama War Thunder' i bilmem bir araştırayım sonra yeniden dönerim. @Mehmet Aktaş Edit: Bilgisayar özelliklerin ideal ise War Thunder öneririm içinde tank dışında vasıtalar barındırdığı için.
Bana kalsa WOT derim ama War Thunder' i bilmem bir araştırayım sonra yeniden dönerim. @Mehmet Aktaş Edit: Bilgisayar özelliklerin ideal ise War Thunder öneririm içinde tank dışında vasıtalar barındırdığı için.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mayıs 2016 #3 WoT.
SADIKHASKIRIS Hectopat Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 16 Yer ankara Daha fazla Meslek mimar 14 Mayıs 2016 #4 Eğer sadece tank savaşları istiyorsan WoT ben uçaklarla gemilerle de savaşmak istiyorum dersen War Thunder.
Eğer sadece tank savaşları istiyorsan WoT ben uçaklarla gemilerle de savaşmak istiyorum dersen War Thunder.
M Mehmet Aktaş Megapat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2016 #5 Daha önce WoT oynuyordum ama kasıyordu pc şimdi tekrar aynı hesaptan devam edeceğim galiba.