WoT P2W mi?

MaxmeTC

Decapat
Daha fazla  
WoT P2W midir? Örneğin herkes Rütbe 10 da altın mermi atıyor. Zırhın pek bir önemi kalmıyor bence. Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Premium ekstra altın ve deneyim veriyor, zamanın kısıtlı ve istediğin tankı kasacak yeterli zamanın yoksa tercih edebilirsin. Bu özellik P2W düzeyinde değil. Direkt parasını verip tankta alabilirsin ama bu sadece p2s olur ki bana kalırsa avantajı yok. Nedeni ise zaten aldığın tankın seviyesinde karşına 1 üstü veya altı rakip geliyor olması. Yani oyun bilgin ne kadar fazlaysa o kadar iyi oynar ve zevk alırsın. Hiçbir tank ölümsüz değil ve aynı anda tek atmaz. Kısacası oyunda p2s dışında durum söz konusu değil.

WoT P2W midir? Örneğin herkes rütbe 10 da altın mermi atıyor. Zırhın pek bir önemi kalmıyor bence. Sizin düşünceleriniz neler?

P2W ile alakası yok altın mermiler çok pahalı ve inan kimse almıyor sadece para kasanlar alabiliyor preimum tanklarda çok dengeli sadece fazladan para veriyor o kadar oyun gayet dengeli wergaming Rusya'dan Avrupa'ya geçti daha da dengelenecektir.

Anlaşıldı teşekkür ederim. Şu anda başlanır mı? Uzun bi WoTB geçmişim var.

Anlaşıldı teşekkür ederim. Şu anda başlanır mı? Uzun bir wotb geçmişim var.

WoT Blitz ile WoT PC çok alakasız hocam zorluk payı çok fazla oyuncular gereksiz çok iyi oynuyorlar kendime güveniyorum diyosanız başlayın.

Güveniyorum hocam. 64wr ile oynuyordum. Ama aklımda sorular vardı WT mi WoT mu başlasam diye

Güveniyorum hocam. 64wr ile oynuyordum. Ama aklımda sorular vardı wt mi WoT mu başlasam diye.

5yıllık WoT cu olarak wt daha karışık ve bence WoT daha güzel tabii öznel düşüncem ama WoT öneririm.

Eyvallah. Oyunda ping değerleriniz kaç? WoTB da 90 100 den aşağı inmiyordu.

Eyvallah. Oyunda ping değerleriniz kaç? Wotb da 90 100'den aşağı inmiyordu.

50 70 arası internet sağlayacısına göre değişir fakat.
Videolarını izleyebilirsiniz ohzman ve barış tayfurdan yararlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…