konichiwas
Megapat
Daha önceden Metin2, BDO gibi oyunları tek başıma keyifle oynamıştım WoW'u da aynı şekilde oynayabilir miyim?
Sarar. Metin2 ve BDO gibi paytowinin dibine vuran bir oyunda değildir ek olarak. Daha çok keyif alırsın.
Hocam ek paketlerle son durum nedir tam bilmiyorum, almanız gerekiyor diye biliyorum ama şöyle bir durum var oyun içinde yaptığınız farm ile aylık ödemenizi çıkarıyorsunuz. Uzun süredir oynamıyorum net birşey söyleyemeyeceğim.Hocam peki aylık ödeme yetiyor mu oyunu rahatça oynayabilmem için vs., yoksa ek paket almam gerekiyor mu?
Aylık ödeme yetiyor. Başlangıç için 1 aylık alın, beğenirseniz 6 veya 12 aylık pakete geçersiniz.Hocam peki aylık ödeme yetiyor mu oyunu rahatça oynayabilmem için vs., yoksa ek paket almam gerekiyor mu?
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim son bir soru soracağım oyun ücreti + aylık ücretmi vermem gerekiyor yoksa sadece aylık ücretle mi alacağım? Çünkü bazı yerlerde oyunu ayrıca almam gerektiği yazıyor da emin olmak istedim.Aylık ödeme yetiyor. Başlangıç için 1 aylık alın, beğenirseniz 6 veya 12 aylık pakete geçersiniz.
Hatta direkt bu işe girişmeden önce 1-2 hafta warmane oynayarak sarar mı sarmaz mı bir bakın derim. Torrent üzerinden indirilen ücretsiz bir versiyondur. Ben birkaç hafta warmane oynayarak "bu oyun beni sarar" dedim ve o şekilde orijinal WoW'a geçiş yaptım.
Tamamdır hocam tekrardan çok teşekkürler ücretsiz sürümü indirip bi bakacağım.Aylık ücret vererek abone oluyorsunuz. 1, 3, 6 ve 12 aylık paketler var. 14 Ocak'ta zam geldi Aylık 200 TL iken 400 TL oldu. 3, 6 ve 12 aylık paketler daha uyguna gelebilir ama beğenmeme ihtimalinize karşın Warmane oynayabilir veya bir aylık abonelik alabilirsiniz. 6 ay ve 12 aylık paketlerde pet ve mount gibi içerikler de veriyor.
Dediğim gibi başlamaya yeltendiyseniz Cata Classic öneririm. Videolarını izleyebilirsiniz WoW'un Classic ve Retail olmak üzere 2 farklı sürümü var. Benim gönlüm Classic'ten yana.
Tamamdır hocam tekrardan çok teşekkürler ücretsiz sürümü indirip bi bakacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.