wow64log.dll hatası

HoSpLAT

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, PUBG Mobile oynamak için GameLoop emulatorunu indirdim. Kurulum yaparken bir den 0xc0000005 hatasını aldım. Process Monitor'dan baktım System32 içerisinde wow64log.dll eksik ne yaparsam yapayım bunu çözemedim.

Buyurun googledrive'a koydum Process Monitor raporunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor tamamlanmamış, yarıda kesilmiş. Yeni bir rapor almalısınız. Bu sefer yeterince beklediğinizden emin olun.

Toplam 2dk bekledim fakat hala aynı. Bu şekil olunca bir daha yaptım yine 2dk bekledim bekledikten sonra kapattım bu sefer bütün raporlar silindi. Şunuda söylemek istiyorum bu hata kurulum tam ortasına gelince çıkıyor, ilk başta çıkmıyor eğer rapor tamamlanmamışsa bilgisayarımda bir tane uygulama var onda da bu hatayı alıyorum. Process Monitor'den baktım wow64log.dll onda da gözüküyor onu atmamı ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincisi tamamlanmış ama içerik olarak birinciden pek de fazla bir şey sunmuyor. Bu kadar az bilgiyle kesin bir şey demem mümkün değil maalesef. Rastgele öneriler olarak Windows'u güncellemenizi (mümkünse 10, en kötü ihtimalle 8.1 kullanmanızı) ve CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu girmenizi önerebilirim.

Canınız sağ olsun önce de Windows 8.1 kullanıyordum Windows 7 geri dönmüştüm PC kasıyor diye o zaman tek çare Win 7 güncellemem ya da sürüm yükseltmem kendinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…