MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 7 Mayıs 2023 #1 Yakın zamanda İmorr takımdan ayrılmıştı onun yerine Woxic geldi. Umarım iyi bir karardır Fabre başkanım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yakın zamanda İmorr takımdan ayrılmıştı onun yerine Woxic geldi. Umarım iyi bir karardır Fabre başkanım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 7 Mayıs 2023 #2 Calyx ile beraber nasıl yapacaklar bakalım. Ayrıca HLTV yorumlarına bakınca dünyaya rezil olduk millet dalga geçiyor bizimle.
Calyx ile beraber nasıl yapacaklar bakalım. Ayrıca HLTV yorumlarına bakınca dünyaya rezil olduk millet dalga geçiyor bizimle.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 7 Mayıs 2023 #3 Yukapian dedi: Calyx ile beraber nasıl yapacaklar bakalım. Ayrıca HLTV yorumlarına bakınca dünyaya rezil olduk millet dalga geçiyor bizimle. Genişletmek için tıkla... Calyx ile aralarında ne oldu?
Yukapian dedi: Calyx ile beraber nasıl yapacaklar bakalım. Ayrıca HLTV yorumlarına bakınca dünyaya rezil olduk millet dalga geçiyor bizimle. Genişletmek için tıkla... Calyx ile aralarında ne oldu?
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 7 Mayıs 2023 #4 Calyxnin ayrılması lazım artık kadrodan.
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 7 Mayıs 2023 #5 Fatalframecirakawoon dedi: Calyxnin ayrılması lazım artık kadrodan. Genişletmek için tıkla... Neden? Olga666 dedi: Calyx ile aralarında ne oldu? Genişletmek için tıkla...
Fatalframecirakawoon dedi: Calyxnin ayrılması lazım artık kadrodan. Genişletmek için tıkla... Neden? Olga666 dedi: Calyx ile aralarında ne oldu? Genişletmek için tıkla...
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #6 Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu.
Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 7 Mayıs 2023 #7 Olga666 dedi: Calyx ile aralarında ne oldu? Genişletmek için tıkla... Calyx başta woxic ile anlaşamadığı için ayrılmıştı sonra woxic gidince o geldi. Şimdi ise bu olay oldu. Heykirab dedi: Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu. Genişletmek için tıkla... Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum.
Olga666 dedi: Calyx ile aralarında ne oldu? Genişletmek için tıkla... Calyx başta woxic ile anlaşamadığı için ayrılmıştı sonra woxic gidince o geldi. Şimdi ise bu olay oldu. Heykirab dedi: Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu. Genişletmek için tıkla... Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum.
Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #8 Yukapian dedi: Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Wicadia beklenen performansı veremezse yerine başkası gelir. Imor olmaz diye düşünüyorum.
Yukapian dedi: Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Wicadia beklenen performansı veremezse yerine başkası gelir. Imor olmaz diye düşünüyorum.
Fatalframecirakawoon Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 710 Yer İstanbul 7 Mayıs 2023 #9 Olga666 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Takımla kordine olamıyor 10 roundda 2 Clutch attı diye calyxiyi savunanları da hala anlamadım.
Olga666 dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Takımla kordine olamıyor 10 roundda 2 Clutch attı diye calyxiyi savunanları da hala anlamadım.
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.474 Çözümler 7 Yer NY 7 Mayıs 2023 #10 MAJ3R (IGL) özetçe böyle dedi: EF'i bir kasa olarak hayal edin, hala doğru kombinasyonu bulamadık, doğru kararı bulmak için mümkün olan tüm kombinasyonları deniyoruz.
MAJ3R (IGL) özetçe böyle dedi: EF'i bir kasa olarak hayal edin, hala doğru kombinasyonu bulamadık, doğru kararı bulmak için mümkün olan tüm kombinasyonları deniyoruz.