Woxic Eternal Fire'a geri döndü!

Yer
NY
Yakın zamanda İmorr takımdan ayrılmıştı onun yerine Woxic geldi. Umarım iyi bir karardır Fabre başkanım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Calyx ile beraber nasıl yapacaklar bakalım.

Ayrıca HLTV yorumlarına bakınca dünyaya rezil olduk millet dalga geçiyor bizimle.

Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu.

Calyx ile aralarında ne oldu?

Calyx başta woxic ile anlaşamadığı için ayrılmıştı sonra woxic gidince o geldi. Şimdi ise bu olay oldu.

Calyx gayet iyi bir oyuncu fakat herkes hater olmuş. İmor falan istiyorlar takımda sanırsam palyaço gibi oynadığı için oyunu.

Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum.

Takımdaki tek sorun xfloud ve AWP eksiği idi imorrun gitmesi gerekliydi ama xfloud kadar değildi. Ben imorlu kadro devam eder diye düşünüyordum.
Yüksek ihtimalle Wicadia beklenen performansı veremezse yerine başkası gelir. Imor olmaz diye düşünüyorum.

MAJ3R (IGL) özetçe böyle dedi: EF'i bir kasa olarak hayal edin, hala doğru kombinasyonu bulamadık, doğru kararı bulmak için mümkün olan tüm kombinasyonları deniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…