Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Haziran 2024 #1 RX 580 aldım ama 8 pin PCI-e istiyormuş. Bendeki 6 pinli. Ben de dönüştürücü aramaya başladım (maddi durumum yok). Bulabildiğim en ucuz 6 pin to 8 pin kablo bu. Sizce alınır mı? Ya da bu da olabilir: WOZLO 6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Https://ty.gl/mbzsrzswxv Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2024
RX 580 aldım ama 8 pin PCI-e istiyormuş. Bendeki 6 pinli. Ben de dönüştürücü aramaya başladım (maddi durumum yok). Bulabildiğim en ucuz 6 pin to 8 pin kablo bu. Sizce alınır mı? Ya da bu da olabilir: WOZLO 6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Https://ty.gl/mbzsrzswxv
aliksan Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #2 Cid_Kagenou dedi: RX 580 aldım ama 8 pin PCI-e istiyormuş. Bendeki 6 pinli. Ben de dönüştürücü aramaya başladım (maddi durumum yok). Bulabildiğim en ucuz 6 pin to 8 pin kablo bu. Sizce alınır mı? Ya da bu da olabilir: WOZLO 6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Https://ty.gl/mbzsrzswxv Genişletmek için tıkla... PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) www.detaykablo.com bu siteden bir çok dönüştürücü aldım.Tavsiye ederim açıklamayı mutlaka oku!!
Cid_Kagenou dedi: RX 580 aldım ama 8 pin PCI-e istiyormuş. Bendeki 6 pinli. Ben de dönüştürücü aramaya başladım (maddi durumum yok). Bulabildiğim en ucuz 6 pin to 8 pin kablo bu. Sizce alınır mı? Ya da bu da olabilir: WOZLO 6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Https://ty.gl/mbzsrzswxv Genişletmek için tıkla... PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) www.detaykablo.com bu siteden bir çok dönüştürücü aldım.Tavsiye ederim açıklamayı mutlaka oku!!
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 21 Haziran 2024 #3 aliksan dedi: PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) www.detaykablo.com bu siteden bir çok dönüştürücü aldım.Tavsiye ederim açıklamayı mutlaka oku!! Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.
aliksan dedi: PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) PCI-e to PCI-e Power Kablosu (PCI-e 6 pin to PCI-e 8 pin) www.detaykablo.com bu siteden bir çok dönüştürücü aldım.Tavsiye ederim açıklamayı mutlaka oku!! Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim.