WP 10' a geçmeli miyim?

yusuf gürel

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Dev | CpE
WP 10 deneme sürümü olduğu için geçmek istemiyorum ancak çok güzel duruyor. Geçsem bile WP 8.1'e geri dönme şansım var mı?

Sana katılıyorum. Bildiğim kadarıyla geri dönme şansın yok.

Geçmemenizi tavsiye ediyorum çünkü; daha ''deneme'' sürümü kararlı değil ''mavi ekran'' vb. hatalar alabilirsiniz, esas işletim sisteminiz 8.1 olarak kalsın derim.

Ben hemen atladım ve sorunlarla boğuşuyorum. İlk başta kasmalar, donmalar, ekranın tamamen kapanması ve klavye sorunu oldu. Klavye sorununu çözdüm, diğer sorunlarda azalma var ama kesinlikle beklemelisin.

Teşekkürler, deneme sürümünden çıkana kadar geçmeyeceğim.

Geri dönme şansın var ben yaptım işletim sistemi açık iken kurulu başlatırsan yani temiz format atmadan bütün dosyaların programların oyunları resimlerine dahil Windows 10'a geçiyor ve geri dönme şansın var sistemin başlangıç ve kurtarma bölümünde Windows 10'un altındaki seçeneği seçersen PC yine Windows 8.1'e döner tabi dosyaları Windows 10'a atması biraz uzun sürüyor ama geri döndürme fazla sürmedi ve Windows 10'u ben beğendim tek sorun alttaki uygulama simgeleri küçük

Arkadaş WP yani Windows Phone' dan bahsediyor.

Evet bahsettiğim şey Windows Phone 10. Yine de teşekkürler.

Bence bekleyin.

Merhabalar. Windows Phone 10 şuanda Technical Preview yani deneme sürümü. Bu yüzden kasma, çeşitli hatalar veya şarjın çabuk bitmesi yada çabuk dolması gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Eğer bunları göze alıyorsanız yükleyebilirsiniz. Windows Phone 8.1 sürümünüze de geri dönebilirsiniz. Geri dönme işlemini Lumia software recovery programı ile yapabilirsiniz. Bana kalırsa kararlı sürümü bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…