WP işletim sistemi nasıldır?

Tarayıcının yerini opera birazcıkta olsa kapatıyor ama youtube gerçekten büyük eksik. Gmail'e girmek kolay oluyor hesabı ayarlayınca otomatik geliyor direk outlook gibi sistemde açıyor tarayıcıdan değil.
Kullanıcılar nasıl dayanıyor. Youtube gerçekten önemli bir eksik.

Kullanıcılar nasıl dayanıyor. Youtube gerçekten önemli bir eksik.
Katılıyorum önceden varmış sanırım google haklarını geri çekmiş ondan kaldırmışlar yorumlarda öyle yazıyor bilmiyorum ne kadar doğru. Genelde şarkı dinliceksem ben deezer,spotify veya normal microsoftun müzik uygulamasını kullanıyorum. Youtube ile pek işim olmuyor oluncada mobil sitesi işimi görüyor tarayıcıdan açıyorum.

Youtube'un resmi uygulaması yok ama MetroTube gibi uygulamalar da çok iyi iş görüyor. Şahsen ben resmi Youtube uygulamasını hiç aramadım MetroTube'dan sonra.

YouTube, Gmail falan olmaması hiç önemli değil. Tarayıcıdan halledebileceğiniz küçük detaylar bunlar. Windows Phone tavisye ederim. iPhone stabilitesiyle hemen hemen aynı diyebilirim.

Ben bütün platformları kullanarak söylüyorum, windows alma şu zamanda. Daha eksikleri var, tamam sistem hızlı ve seri çalışıyor ama gerek uygulamaları gerek internet explorer'i gerçekten can sıkıyor. Android'i düzgün bir şekilde kullanırsan götürür seni. Bende zamanında S3'ümü satıp lumia almıştım ama 1 ay sonra çok büyük hata yaptığımı anladım, şimdi ios kullanıyorum. S4 miniyi kullanmaya devam et.

Bende caydım zaten. Android şuan bana herşeyi rahatça veriyor. Ama aklım her zaman IOS da olacak.

IOS güzeldir, pişman etmez seni. Bir gün ona da geçersin

Benim için dünyanın en iyi işletim sistemi, bana karşı mesaj yazmadan önce ilk 7 kelimeyi tekrar okumanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…