Wp silinen mesajlar geri yüklenebilir mi?

İşletim sistemi
iOS

yakmazcan4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba iPhone 8 telefonumu güncellerken yaşadığım sorundan kaynaklı cihazı sıfırlamak zorunda kaldım. Yedeğim yoktu. Haliyle her şey silindi, wp mesajları da dahil. Silinen sohbetleri -en azından birini- getirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse nasıl yapabilirim?

Vallahi yedeğe almadıysan zor biraz WhatsApp mesajları geri yüklemen keşke yedeğe alsaydın ya vallahi benim bildiğim yedeğe almadıysan mesajlar geri gelmez yüklenmez senin burada yapacak pek bir şeyin gözükmüyor WhatsApp yardım merkeziyle iletişime geç istersen ama pek bir şey olacanı zanetmiyorum.

Maalesef belirttiğim gibi yedeğim yok, acaba Wp sunucularda saklıyor mudur? İletişime geçsem geri cihazıma yükleyebilir miyim?

Maalesef belirttiğim gibi yedeğim yok, acaba wp sunucularda saklıyor mudur? İletişime geçsem geri cihazıma yükleyebilir miyim?

Şu anda WhatsApp girmiş durumda mısınız silin tekrar yükleyin ya da dediğim gibi WhatsApp girin tekrar sizden WhatsApp geri yükleme işlemini isteyip ıstemediğini soracak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı