izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhabalar. Sitemi cPanel yeni hostinge tanışıdım fakat resimler görünmüyor, tüm resimleri indirdim ve ayrıca yeni haber ekliyorum resim görünmüyor, sorunu nasıl çözerim bilen var mı?
Arkadaşlar merhabalar. Sitemi cPanel yeni hostinge tanışıdım fakat resimler görünmüyor, tüm resimleri indirdim ve ayrıca yeni haber ekliyorum resim görünmüyor, sorunu nasıl çözerim bilen var mı?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #2 Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor. Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin. SQL:Panoya kopyala UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain'); UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain'); UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain');
Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor. Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin. SQL:Panoya kopyala UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain'); UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain'); UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain');
izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Berkay Davas dedi: Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor. Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin. SQL:Panoya kopyala UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain'); UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain'); UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain'); Genişletmek için tıkla... Domain değişmedi sadece hostinqi değiştirdim
Berkay Davas dedi: Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor. Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin. SQL:Panoya kopyala UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl'; UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain'); UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain'); UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain'); Genişletmek için tıkla... Domain değişmedi sadece hostinqi değiştirdim
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #4 Peki, wp_content/uploads klasörünüzde bir değişim oldu mu? Hosting'e dosyaları ve veri tabanını nasıl aktardınız?
Peki, wp_content/uploads klasörünüzde bir değişim oldu mu? Hosting'e dosyaları ve veri tabanını nasıl aktardınız?
izzet_Baku Hectopat Katılım 31 Mart 2015 Mesajlar 187 Yer Baku, Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #5 CPanel'e ZIP olarak eklediler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2020
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 8 Ekim 2020 #6 Veri tabanı nasıl yedeklendi. Veri tabanı da yedeklenmeli. Bence taşımayı yapan yer ile iletişime geçin. Yapılan işlemi anlamadan çözüm üretmek zor.
Veri tabanı nasıl yedeklendi. Veri tabanı da yedeklenmeli. Bence taşımayı yapan yer ile iletişime geçin. Yapılan işlemi anlamadan çözüm üretmek zor.