WP8 emulator hatası - The Windows phone emulator wasn't able to create a differencing disc

aabbddss

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Wp8 emulatörünü açınca şu hatayı alıyorum sizce neden kaynaklanıyor. The Windows phone emulator wasn't able to create a differencing disc.

Devamı ise:
The requested operation could not be completed due to a virtual disk system limitation. On ntfs virtual hard disk files must be uncompressed and unencrypted on refs virtual hard disk files must not have the integrity bit set.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu komutu girer misin Windows + R'ye:

Kod:
C:\Program Files (x86)\Microsoft XDE\8.0\xde.exe" /vhd "C:\WP8\Images\Flash.vhd" /name WP8-SDK

Ayrıca bu klasör ayıklanmalı:

C:\Program Files (x86)\Microsoft SDKs\Windows Phone\v8.0\Emulation\Images

Burada sistem gereksinimlerinde açıklanmış:

System requirements for the emulator for Windows Phone 8

Komutu girince şöyle bir hata veriyor; Windows cannot find 'C:\Program'.Make sure you typed the name correctly, and then try again.

SDK'yı silip tekrar yüklemeye çalışacağım, umarım olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük araştırmalar sonucunda yaptım, nasıl yaptığıma gelince, ilk başta benim bilgisayarım windows 8.1 geçiş sürümü olduğu için hata veriyormuş öyle olduğunu anlayınca Windows 8.1 update 1' e geçtim ondan sonra visual studio' yu tekrar yükledim, daha sonra sdk yı kurdum, oldu sandım emulatörü çalıştırdım, bu seferde uyumluluk sorunu var dedi, o problemi ise visual studio' yu güncelleyip halletim, şu an sorunsuz olarak çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…