B bosnak10 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 14 9 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar Yeni modem satın aldım keenetic omni DSL N300 modemin WPA3 özelliği var ama aktif ettiğimde ne telefondan bağlanabiliyorum ne de şifreyi yazabiliyorum Neden acaba böyle yapıyor? Bir bilen varsa yazsın. yardımcı olurmysunuz Son düzenleme: 9 Ağustos 2020
Merhaba arkadaşlar Yeni modem satın aldım keenetic omni DSL N300 modemin WPA3 özelliği var ama aktif ettiğimde ne telefondan bağlanabiliyorum ne de şifreyi yazabiliyorum Neden acaba böyle yapıyor? Bir bilen varsa yazsın. yardımcı olurmysunuz
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 10 Ağustos 2020 #2 Bazı cihazlar desteklemiyor. WPA2+WPA3 seçeneği varsa işaretleyin.
B bosnak10 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 14 10 Ağustos 2020 #3 Sercan Canpolat dedi: Bazı cihazlar desteklemiyor. WPA2+WPA3 seçeneği varsa işaretleyin. Genişletmek için tıkla... bende öyle tahmin etmişttim bir de OWE seçeneği var onu işaretlesem dahamı sağlıklı olur.
Sercan Canpolat dedi: Bazı cihazlar desteklemiyor. WPA2+WPA3 seçeneği varsa işaretleyin. Genişletmek için tıkla... bende öyle tahmin etmişttim bir de OWE seçeneği var onu işaretlesem dahamı sağlıklı olur.