WPF ile yapılan form tasarımını oyuna aktarmak

asusn56vz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 senedir az çok programlama ile uğraşıyorum ama daha önce hiç böyle birşey yapmamıştım.
Online oyunlarda hile yapanların bu yöntemi kullanıp o formu oyuna aktardığını biliyorum ama visual studio da yaptığım form tasarımını hangi program ile oyuna aktaracağımı ve kod bölümüne neler yazacağımı bilmiyorum birisi bana açıklarsa çok sevinirim.
Ayrıca bu konu umarım diğer arkadaşlara da yardımcı olur

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerekli açıklama burada :) basit ve kolay sadece oyunda hangi kodlarda değişiklik yapıcağını bilmeyi gerektiriyor.

videoyu sonuna kadar izledim ama herhangi bir test yapılmamış tasarım kısmını bende yapabiliyorum başlıkta da belirttiğim gibi oyuna o formun nasıl aktarıldığını inceliyorum ben.

daha önceden birçok kez program yazdım vb. ama hiç kodları oyuna aktarmayı denemedim yapanları görünce bende uğraşmalıyım dedim ve konuyu açtım burada elimde henüz birleştirmeyle ilgili hiçbir kod yok.Ama hazır programlar bulunmakta bunları nasıl cheat engineye dökebilirim ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı