P PC Gaming Anıl Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar Airties Air 4430 alan genişleticiyi almak istiyorum bildiğiniz üzere WPS ile çalışıyor bu cihaz. Ancak benim modemimde WPS yerine WLAN diye bir tuş var aynı işlevi görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2017
Arkadaşlar Airties Air 4430 alan genişleticiyi almak istiyorum bildiğiniz üzere WPS ile çalışıyor bu cihaz. Ancak benim modemimde WPS yerine WLAN diye bir tuş var aynı işlevi görür mü?
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #2 Aynı zamanda bu cihazı bir de cihazin arayüzüne girip orada yakın alandaki yakaladığı wifi sinyallerine göre seçim yaparak da ayarlayabilirsiniz.
Aynı zamanda bu cihazı bir de cihazin arayüzüne girip orada yakın alandaki yakaladığı wifi sinyallerine göre seçim yaparak da ayarlayabilirsiniz.
P PC Gaming Anıl Hectopat Katılım 21 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #3 Yani yanlış anlamadıysam arayüzden modeme bağlanacaz demi. Peki ben ürünü kurduğumda ping te artış yada internet hızımda düşüş olur mu
Yani yanlış anlamadıysam arayüzden modeme bağlanacaz demi. Peki ben ürünü kurduğumda ping te artış yada internet hızımda düşüş olur mu
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2017 #4 PC Gaming Anıl dedi: Yani yanlış anlamadıysam arayüzden modeme bağlanacaz demi. Peki ben ürünü kurduğumda ping te artış yada internet hızımda düşüş olur mu Genişletmek için tıkla... Evet Internet hızınızda düşüş olur. Kablosuz cihazlarda kayıp oluyo haliyle kabloluya göre.
PC Gaming Anıl dedi: Yani yanlış anlamadıysam arayüzden modeme bağlanacaz demi. Peki ben ürünü kurduğumda ping te artış yada internet hızımda düşüş olur mu Genişletmek için tıkla... Evet Internet hızınızda düşüş olur. Kablosuz cihazlarda kayıp oluyo haliyle kabloluya göre.