Wrait Spirit of Aim mouse pad alınır mı?

YusufGeenç

Zeptopat
Daha fazla  
SteelSeries QCK mousepadden geçeceğim. Mouse Pad'imin kayganlığından memnunum, belki biraz daha kaygan olabilir. Arasında bir şey istiyorum. Bu mouse pad nasıl ve bana fazla kaygan gelir mi? Yorumları ve görünümü çok iyi olduğundan almak istiyorum.

Speed olanına geçiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SteelSeries QCK mousepadden geçeceğim. Mouse Pad'imin kayganlığından memnunum, belki biraz daha kaygan olabilir. Arasında bir şey istiyorum. Bu mouse pad nasıl ve bana fazla kaygan gelir mi? Yorumları ve görünümü çok iyi olduğundan almak istiyorum.

Speed olanına geçiyorum.

Evet daha kaygan gelecektir ben SteelSeries QCK'den spirit of aim hybride geçtim daha hızlı geldi bana spirit of aim

Zamanında iki tane QCK eskittim, sonra klasse Longteng (%50 hız %50 kontrol) kullandım ve şu anda Spirit of Aim Speed kullanıyorum. Kullandıklarım içinde en iyisi bu sanırım. Zemine iyi tutunuyor, speed ve su geçirmez malzemeden olup da dokusu bunun kadar küçük olmayanlar çok. Hatta birçoğunda yatayda ve dikeyde farklı sürtünme oranları vardır. Bu ise stabil. Kas hafızamda daha iyi yer mi tutuyor nedir, ısınman kolay oluyor. Kayganlığı ise speddin hakkı. Tabi ki fare ve özellikle fare skatezi de etkili. Atk Blazing Sky X1 Pro Max faremin orjinal skatezini söküp Xraypad Jade nokta skatezler ile fare çok daha akıcı oldu.
Fare malzemesi itabiyle toz da pek tutmuyor. Nemli bir bezle bastırmadan silseniz yeterli toz ve kir için.

Arkadaşlar cidden bilmediğimden sormak istedim. Gerçekten gerek mouse pad gerek mouse skatezi bu kadar önemli mi? Yani normal mouse pad ile bunlar arasındaki fark o kadar büyük mü gerçekten?

Arkadaşlar cidden bilmediğimden sormak istedim. Gerçekten gerek mouse pad gerek mouse skatezi bu kadar önemli mi? Yani normal mouse pad ile bunlar arasındaki fark o kadar büyük mü gerçekten?
Bunu ben de merak ediyorum. Mutlaka fark vardır ancak ederinden çok daha fazla, abartı fiyatlarda satıldığını düşünüyorum.

Bende Razer'in orijinal mouse Pad'i vardı. Spirit Of Aim ( Hybrid ) aldım. Tutuculuğu ve hakimiyetin bende olması çok daha iyi hissettirdi. Kesinlikle fark ediyor.

Online FPS oynuyorsan ve Battlefield, COD gibi kısa zamanda değişik yönlere ani dönüş ve iyi aim gerekiyorsa fark ediyor. Durağan tempolu online oyunda pek aramazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı