Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kaldım. Açık ara ATK A87'nin switch sesleri çok daha hoşuma gitti ama Outemu kullanıyor bu korkuttu. Bir problem yaşar mıyım?
Dostlar ses olarak nasıl Blue'ya yakın bir şeyler bakıyorum ATK A87 Pro var gerçekten tam aradığım ses görünüş olarak mükemmel ama bir klavyeye 3700 verilir mi işte emin değilim.
![]()
ATK A87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dostlar 3700LÜKTen caydım bir klavyeye o kadar vermek istemiyorum Aula ile ATK A87 arasında kalite farkı olarak ciddi bir şey var mıdır siz hangisini tercih edersiniz?Sonucu sen belirleyeceksin dostum, ama evet klavye güzelmiş.
Sonucu sen belirleyeceksin dostum, ama evet klavye güzelmiş.
Fiyat performans olarak Aula daha iyi.
Kanka bu arada benim Aula'nın şarjı şimdi bitti kabloluya geçtim şarjının dolduğunu nasıl anlıyacağım.
Onu yaptım da orası RGB oluyor şarjdayken göstermiyor yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.