Wraith ATK A87 vs Aula F87 Pro

estedha2

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kaldım. Açık ara ATK A87'nin switch sesleri çok daha hoşuma gitti ama Outemu kullanıyor bu korkuttu. Bir problem yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Bu iki klavye arasında kaldım. Açık ara ATK A87'nin switch sesleri çok daha hoşuma gitti ama Outemu kullanıyor bu korkuttu. Bir problem yaşar mıyım?

Aula F87 Pro bende var V4 versiyonunu kullanıyorum switch sesi olarak beni tatmin ediyor tek dezavantajı tuşlar ışığı geçirmiyor. Ben 4 aydır kullanıyorum şu zamana kadar bir sıkıntısı olmadı.

Bende yeni F87 Pro aldım 2 gündür kullanıyorum sesini bayağı beğendim tek sıkıntısı arkadaşında dediği gibi tuşları geçirmiyor ama monitörünüz benimki gibi parlaksa tuşlar rahat gözükecektir.

Dostlar ses olarak nasıl Blue'ya yakın bir şeyler bakıyorum ATK A87 Pro var gerçekten tam aradığım ses görünüş olarak mükemmel ama bir klavyeye 3700 verilir mi işte emin değilim.

Dostlar ses olarak nasıl Blue'ya yakın bir şeyler bakıyorum ATK A87 Pro var gerçekten tam aradığım ses görünüş olarak mükemmel ama bir klavyeye 3700 verilir mi işte emin değilim.

Sonucu sen belirleyeceksin dostum, ama evet klavye güzelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı